Onze waarden

In onze missie staat sociale impact centraal. Hiernaast liggen onze prioriteiten bij diversiteit en het creëren van gelijkheid. Wij streven naar een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van personen in ons personeelsbestand en sluiten niemand uit op basis van geslacht, leeftijd, geloof, ras, handicap of economische status. Naast onze eigen inspanningen willen we andere bedrijven inspireren om zich aan te sluiten bij ons streven naar een meer gelijke arbeidsmarkt.

Weplyers in cijfers

Hele team

% naar geslacht

 • 78CE96

  Man

  54%

 • FFE099

  Vrouw

  46%

weply_impact_gender_all

ICT-team

% naar geslacht

 • 32a486

  Man

  50%

 • FFE099

  Vrouw

  50%

weply_impact_gender_tech

Team per soort contract

% naar arbeidsmodel

 • AFCDFD

  Flexibel contract

  30%

 • FF99A1

  Vast contract

  70%

weply_impact_fleks_vs_ordinaer

Last updated September 2021

Wij maken plaats voor mensen

die geen kans krijgen binnen de traditionele arbeidsmarkt

Bij Weply voelen we ons het meest betrokken bij één specifieke zaak.

Sterker nog, het is de voornaamste bron van onze motivatie. Wij pleiten voor de sociale en economische integratie van mensen met een handicap. Veel mensen met een handicap worden buitengesloten van de huidige arbeidsmarkt vanwege traditionele arbeidsstructuren die geen rekening houden met hun behoeften. Wij creëren een alternatieve werkgelegenheid voor degenen die niet gedijen in traditionele arbeidsmarkt. Wij nemen mensen met een handicap aan als onze chat consultants. Onze chat consultans kunnen met hun kwaliteiten en vaardigheden bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijf. Zij werken vanuit huis en geven zelf aan hoeveel uren zij kunnen werken per week.

Wij doen wat wij beloven

Weply draagt bij aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties terwijl we strijden voor economische en sociale inclusie van mensen met een handicap en streven naar een arbeidsmarkt met minder ongelijkheden.

Word onderdeel van het team!

Een team van getalenteerde mensen werkt hard om Weply te bouwen.