Onze waarden

Sociale impact is onze missie en gelijkheid en diversiteit zijn onze prioriteiten. Wij streven naar een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van personen in ons personeelsbestand en sluiten niemand uit op basis van geslacht, leeftijd, godsdienstige overtuiging, ras, handicap of economische status. Naast onze eigen inspanningen willen we andere bedrijven inspireren om zich aan te sluiten bij ons streven naar een meer gelijke arbeidsmarkt.

Weplyers in cijfers

Hele team

% by gender identity

 • 78CE96

  Male

  54%

 • FFE099

  Female

  46%

weply_impact_gender_all

Ontwikkelingsteam

% by gender identity

 • 32a486

  Male

  50%

 • FFE099

  Female

  50%

weply_impact_gender_tech

Team per arbeidsmodel

% by employment model

 • AFCDFD

  Flex job

  30%

 • FF99A1

  Ordinary employment

  70%

weply_impact_fleks_vs_ordinaer

Last updated September 2021

Wij maken plaats voor mensen

die niet gedijen in traditioneel werk

Bij Weply voelen we ons het meest betrokken bij één specifieke zaak.

Sterker nog, het is de krachtigste bron van onze motivatie. Wij pleiten voor de sociale en economische integratie van mensen met een handicap. Veel mensen met een handicap worden van de arbeidsmarkt uitgesloten vanwege traditionele arbeidsstructuren die geen rekening houden met hun behoeften. Wij creëren een alternatieve werkgelegenheid voor degenen die niet gedijen in traditionele banen. Wij nemen chatters met een handicap aan als onze chat consultants. Onze chatconsultants kunnen bijdragen met hun kwaliteiten, die passen bij hun vaardigheden. Zij kunnen van thuis uit werken en zij kunnen zoveel uren werken als mogelijk is.

We oefenen wat we prediken

Weply draagt bij aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties terwijl we strijden voor economische en sociale inclusie van mensen met een handicap en werken aan een arbeidsmarkt met minder ongelijkheden.

Sluit je aan bij Weply!

Een team van getalenteerde mensen werkt hard om Weply te bouwen.