Weply vs. Zendesk

Bij Weply geloven we dat chat-oplossingen een volledig pakket moeten zijn dat waarde creëert op verschillende parameters. Het moet niet alleen een levering van software zijn. Weply is een 24/7 persoonlijk bemande live chat die gespecialiseerd is in lead generatie. Het is de perfecte multi tool voor zowel u als uw klanten.

group-chat

Persoonlijk bemande chat

De mogelijkheid om online met bedrijven te communiceren met een echt persoon is van iets dat we hoopten naar iets gegaan waarvan we verwachten dat het mogelijk is. Persoonlijk bemande chats zijn hier om te blijven. In tegenstelling tot Zendesk, bemand Weply de chat zelf. Wij hebben een team van getrainde, goed opgeleide en servicegerichte chat consultants die uw digitale receptionist zijn. Door de chat consultants van Weply online klantvragen te laten afhandelen kunt u er, zonder een vinger uit te steken, voor zorgen dat uw klanten een goede ervaring op uw site krijgen.

24/7 online

Websites zijn winkels zonder openingsuren. Online de klok rond beschikbaar zijn is dan ook essentieel. Net zoals een fysieke winkel zonder personeel tijdens de openingsuren ongehoord is, geldt hetzelfde voor websites die niet 24/7 beschikbaar en open zijn voor interactie. Daarom zijn de chat consultants van Weply 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar om uw website bezoekers te verwelkomen en hun vragen te behandelen. Met Zendesk hangt uw beschikbaarheid af van uw interne middelen. En onze ervaring is, dat niet veel bedrijven in staat zijn om een chat buiten de normale werktijden te dekken.

save-time
chat bubbles

Diep inzicht in online dialogen

Geen mens is gelijk. Hetzelfde geldt voor onze manier van communiceren. Alleen mensen kunnen de volledige context van de vraag van de klant begrijpen, wat vaak nodig is als je goede antwoorden wilt geven. Maar niet iedereen kan goede antwoorden geven die bijdragen aan een goede klantervaring. In tegenstelling tot Zendesk heeft Weply een team van chat agents, die gespecialiseerd zijn in online dialogen via chat en conversational psychology. Zij zijn onder andere getraind en getest in vraagtechnieken, spiegelen en meta-communicatie.

Gereed voor leadgeneratie

Het is de droom van elk bedrijf om veel aanvragen van klanten te krijgen. Maar wat als de meerderheid van deze leads niet relevant voor jou zijn? Dan stapelen de verspilde werkuren zich snel op.

Dat is waar Weply’s chat oplossing van pas komt. Wij verzamelen, sorteren en sturen leads door over klanten die aan jouw lead-eisen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld als lead-eis stellen dat klanten een telefoonnummer moeten opgeven en in een bepaald gebied moeten wonen. Een soortgelijke service bestaat niet bij tawk.to - in feite is Weply de enige op de markt die dit soort leadgeneratie 24/7 aanbiedt.

funnel-ROI
easy-implementation

Snel en eenvoudig aan de slag

Om uw Weply chat aan de praat te krijgen is geen ingewikkelde installatieprocedure nodig. De setup zelf duurt slechts 5 minuten. Vanaf daar zal uw chat 24/7 bemand worden door echte mensen die gespecialiseerd zijn in online dialogen en het omzetten van website bezoekers in leads. In tegenstelling tot Zendesk, heeft Weply geen interne middelen nodig om een goed functionerende chat te hebben. Omdat de chat wordt bemand door externe chat consultants, hoeft u geen tijd of middelen te besteden aan het trainen van uw medewerkers in hoe ze chats moeten beantwoorden en het platform moeten gebruiken. Weply zal uw externe partner zijn die zal voelen als een extra interne medewerker.

De reden dat SEO van je gaat houden

Chatten is een krachtig instrument om uw online aanwezigheid te verbeteren. Maar veel chat diensten kunnen uw website juist vertragen en zelfs de SEO waardering schaden.

In tegenstelling tot andere aanbieders, is de widget van Weply snel en lichtgewicht, waardoor het de SEO rating van uw website daadwerkelijk zal verbeteren. Uw pagina autoriteit kan toenemen als gevolg van meer betrokkenheid, wat uiteindelijk meer waarde zal toevoegen aan uw bedrijf, omdat het kan helpen uw website zichtbaarder te maken in zoekopdrachten op het web. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een mogelijk negatief effect op uw SEO-prestaties.

medal-search

Klaar om uw website bezoekers te voorzien van een unieke en gepersonaliseerde live chat ervaring?