Wij zijn Weply

Weply ontwikkelt het grootste live chat platform in Scandinavië en zorgt voor getraind personeel die de beste zijn in het houden van conversaties. Ons product helpt bedrijven in contact te komen met potentiële klanten. Hierbij optimaliseren wij websites en leveren wij onze klanten sales gekwalificeerde leads.

arrow-get-started

Carrière en cultuur

Mensen zijn onze grootste troef, zonder hun werkt de technologie niet. Wij geloven in het creëren van een omgeving die creativiteit en exploratie aanmoedigt.

images-careers-01
We hebben meer dan
million
chat interacties gehad
Elk
e
chatgesprek werd een lead in 2020.
Elke dag openen
mensen een Weply chat

Ontmoet het team

Als u contact wilt opnemen met iemand van ons team.

weply-polaroids

Sociale impact

Sinds 2018 neemt Weply mensen met een handicap aan als chat consultants. Wij hebben de mogelijkheid gecreëerd om een stabiele omgeving aan te bieden waarin zij hun carrièredoelen kunnen bereiken. Wij willen onze ervaringen met het implementeren van zo’n proces in onze operaties graag met u delen.

Media center

Bent u op zoek naar logo’s, foto’s of andere persdocumenten? Of bent u misschien nieuwsgierig wat de media over ons zegt?

Vind ons hier

Het hoofdkantoor van Weply is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Ons kantoor ligt in het hart van de stad en is makkelijk bereikbaar.

Weply A/S
Vesterbrogade 6D
9e verdieping
Kopenhagen V
DK-1620