Wilt u deel uitmaken van Weply?

Weply zou niet zijn wat het vandaag de dag is zonder ons team van tech ondernemers, marketing specialisten en chat consultants die allemaal beschikken over verschillende talenten en een onweerstaanbare drive. Ons team bestaat uit ambitieuze, innovatieve en resultaatgerichte mensen.

career_4

Wij zijn Weply

Wij zijn een 'software-as-a-service' bedrijf in het hart van Kopenhagen dat live chats ontwikkelt en beheert voor bedrijven die beter willen conveteren door hun websiteverkeer om te zetten in potentiële klanten.

Op dit moment helpen wij meer dan 1.600 bedrijven het uiterste uit hun website verkeer te halen. Wij zijn al martkleider op de Scandinavische markt, nu is onze missie om ook wereldwijde marktleider te worden. Wij zijn momenteel actief in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland en de VS.

Wij groeien snel

0 miljoen

Wij hebben meer dan 10 miljoen chat interacties gehad via ons platform.

0/3 chats

1 op de 3 chats veranderen in warme, verkoopgekwalificeerde leads.

0

Elke dag openen 4.000 mensen een Weply chat.

The Weplyers

Wij zijn een mix van ondernemers, verkopers, marketeers, ontwikkelaars, woord-goochelaars en chat consultants die innoveren, dienen, verkennen en de grote en kleine overwinningen van het dagelijks leven vieren.

Wij zijn een diverse werkplek die ook plaats biedt aan mensen die niet gedijen in traditionele arbeidsmarkt. Het helpen oplossen van een maatschappelijk probleem is voor ons inderdaad een motiverende factor.

career_1

Onze cijfers

0 werknemers

Sinds 2018 hebben we elk jaar minstens 20 nieuwe getalenteerde mensen verwelkomd.

0 nationaliteiten

Ons team bestaat uit mensen met veel verschillende achtergronden.

0 talen

Het merendeel van ons team spreekt minstens 2 talen, en we kijken ernaar uit om er nog meer af te vinken.

career_2

Work life

Weply is geen typisch softwarebedrijf. Een platte organisatiestructuur maakt een snelle uitvoering van nieuwe goede ideeën mogelijk. Ook al zijn we voortdurend onderweg, we onthouden niet om onze successen te vieren en plezier te maken terwijl we waarde creëren voor miljoenen mensen met ons vermogen om leads te genereren via conversaties.

Vrijdagmiddag borrel

Traditiegetrouw ontmoeten wij elkaar op de vrijdagmiddag voor een borrel om het weekend goed in te luiden.

Pannenkoeken Vrijdag

Elke laatste vrijdag van de maand bedankt het management ons voor al het harde werk doormiddel van het serveren van vers gebakken pannenkoeken.

Weply Games

De Weply Games zijn een echte test van zowel fysieke als mentale kracht, waarbij elk team strijdt om met de overwinning naar huis te gaan.

Kantoor

Ons hoofdkantoor is gevesitgd in het hart van Kopenhagen. Met onze ligging tegenover het centraal station zijn wij gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij hebben een fantastisch uitzicht over de stad vanuit ons kantoor op de 9e verdieping. Wij garanderen u dan ook adembenemende zondsop en ondergangen.

Waar wij op zoek naar zijn

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

career_3

Word chat consultant

Als chat consultant wordt u het digitale gezicht van ons bedrijf, waarbij u via persoonlijke dialogen waarde creëert voor zowel het bedrijf als de klant. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe chat consultants - Ben jij precies wat wij zoeken? Soliciteer dan nu!

Heeft u uw droombaan niet gevonden?