Support Integraties Connect Weply met Messenger

Connect Weply met Facebook Messenger

Bijgewerkt: 14 oktober 2022

Voordat u begint

• Alleen Admins van Facebook pagina's kunnen Weply met Facebook messenger connecten
  • Als u zowel meerdere Weply accounts als Facebook pagina's beheert, moet u het onderstaande stappenplan voor ieder apart account/pagina herhalen.
  • Dit is om er zeker van te zijn dat de chat agents over de juiste informatie beschikken van de Facebook pagina.

2. Klik op settings

Click on Settings

3. Klik op Integrations

Click on Integrations

4. Klik op Manage integrations onder Messenger

Click on Manage integrations under Messenger

5. Klik op Connect to messenger

Click on Connect to messenger

6. Klik op Continue as ...

Er wordt aangetoond met welk Facebook account u ingelogd bent.

Click on Continue as ...

7. Selecteer de profielen waar Weply voor u moet chatten.

Als je verschillende Facebook profilen hebt, selecteer dan de gene waar u wilt dat Weply voor chat.

Allow which profiles Weply should chat for on your behalf

8. Klik op Next

Click on Next

9. Klik op YES

Click on YES

10. Klik op Done

Click on Done

11. Klik op OK

Click on OK

Wat nu?

• Zorg dat u e-mail notificaties ontvangt van Weply zodat u geen potentiële klanten misloopt. Hier ziet u hoe u dit process opzet voor Apple iOS en Android.
  • Stuur chat gebeurtenissen naar uw Goolge Analytics account om een beter overzicht te verkrijgen van de customer journey.

Heeft u hulp nodig?

+31 619 16 00 82

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16.00 uur en
vrijdag van 09:00 tot 15.30

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.