Support Beste manier Ontvang leads in uw Gmail-inbox

Ontvang leads in uw Gmail-inbox

Bijgewerkt: 1 september 2022

Krijgt u uw Weply leads verzonden naar een map die u niet bewust maakt van de mail? Geen zorgen, het is eenvoudig om het te veranderen naar uw primaire inbox. Hieronder hebben we een korte gids geschreven voor Gmail-gebruikers, waarbij u het ofwel via uw mobiele apparaat of desktop kunt doen.

Gmail (mobil)

Optie 1. Markeren als Not Spam

1. Open de spammap en klik in uw Weply lead mail
  2. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het bericht en klik op Report Not Spam

Optie 2. Verplaats naar primaire inbox

1. Ga naar je map waar je Weply lead mail staat
  2. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het bericht en klik op Move To en selecteer Primary.

Of je nu optie 1 of 2 gebruikt, je kunt Weply leads nog meer benadrukken door deze extra stap toe te voegen. Tik gewoon op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het bericht en klik op Mark Important. Dit zorgt ervoor dat Weply e-mails in uw inbox prioriteit krijgen.

Gmail (desktop)

Optie 1. Markeren als niet-spam

1. Open de spammap en selecteer de e-mail.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde e-mail en klik op Not Spam.

Optie 2. Toevoegen aan contactpersonenlijst

1. Open de geselecteerde e-mail met het e-mailadres dat u wilt opslaan.
  2. Klik op de contactgegevens van de afzender (Weply's). Hier klikt u op Contact toevoegen en voegt u Weply toe aan uw contactenlijst.

Optie 3. Verplaatsen naar primaire inbox

1. Ga naar uw map waar de lead mail van Weply staat
  2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde e-mail en klik op Move To en Primary.

U weet nu absoluut zeker dat u het merkt wanneer wij u uw leads toesturen!