Support Beste manier  Meldingen op uq Android toestel

Meldingen op uw Android toestel

Bijgewerkt: 1 september 2022

Volg deze handleiding en ontvang een notificatie op uw Android toestel iedere keer dat u een lead ontvangt van Weply. Dit maakt het makkelijker voor u om snel te reageren op de leads die Weply u stuurt.

1. Open Gmail op uw computer en zoek naar noreply@weply.dk

2. Markeer alle e-mails van Weply en klik op etiquette.

3. Voeg een nieuwe etiquette toe en noem deze “Leads“.

4. Ga naar Gmail op uw telefoon en klik op Instellingen in het menu van de app.

5. Klik op Etiquetten beheren.

6. Klik op de nieuwe etiquette Leads die u heeft toegevoegd.

7. Vink alle opties aan onder Meldingen.

8. Ga terug naar uw instellingen. Klik op Meldingen beheren.

Wij raden u aan om alle meldingen toe te staan om er zeker van te zijn dat u altijd gewaarschuwd wordt wanneer u een nieuwe lead krijgt.

Vanaf nu krijgt u elke keer een melding als Weply een lead uw kant op stuurt en kunt u snel contact opnemen met uw potentiële klanten.