Support Aan de slag  Weply installeren op een WordPress site

Weply installeren op een WordPress site

Bijgewerkt: 13 oktober 2022

Voordat je begint:

Houd tijdens de implementatie het volgende beschikbaar:

Chat integration script

Hoe uw script toevoegen met behulp van een plugin

Als u geen toegang heeft tot de broncode van uw website, kunt u gebruik maken van plugins om u te helpen de chat op uw website te installeren. Volg de onderstaande 5 stappen om uw chat online te krijgen.

1. Download WP Code – Insert Headers and Footers
  2. Installeer en activeer de plugin via WordPress door naar Plugins > Add new > Upload plugin
  3. Na activatie kun je via het linkermenu naar je nieuwe plugin. Code Snippets > Insert Headers and Footers.
  4. Je ziet 3 velden: Scripts in Header, Scripts in Body en Scripts in Footer.
    Kopieer het ontvangen script en plak het in de Scripts in Footer
  5. Klik op Save

Hoe uw script handmatig toevoegen via code

Als u meer vertrouwd bent met WordPress en het script rechtstreeks aan de broncode van uw website wilt toevoegen, moet u een nieuwe functie maken die het script toevoegt aan wp_footer in het bestand functions.php van het thema.

Zie je de chat niet?

• Vergeet niet je cache te wissen! In sommige gevallen wordt de website niet onmiddellijk bijgewerkt en heeft deze de functie 'cache wissen'.
  • Browsers houden ook een cache van websites bij. Probeer de cache van je browser te wissen. Zie hier de uitleg om dat te doen: Google, Safari, Microsoft Edge
  • Heb je de chat op een staging server geïnstalleerd? Het kan zijn dat de chat daar niet op ingesteld staat, neem in dit geval contact op met onze support afdeling.
  • Als niets van het bovenstaande heeft gewerkt, neem dan contact op met support.

Wat nu?