Support Aan de slag  Installeer Weply op Joomla site

Installeer Weply op Joomla site

Bijgewerkt: 13 oktober 2022

Voordat je begint:

Houd tijdens de implementatie het volgende beschikbaar:

Chat integration script

Om uw Weply chat online te krijgen, moet u uw aangepaste javascript vinden dat u per e-mail hebt ontvangen. Het script moet in de footer van uw website worden geplaatst. Als uw website geen footer heeft, moet het worden ingevoegd net voor de </body>-tag op uw website. Hieronder vindt u een stap-voor-stap gids over hoe u uw chat online krijgt als u Joomla als uw website provider heeft.

Hoe u het script aan uw site toevoegt, hangt af van de template die u gebruikt. Er is momenteel geen universele methode om het script te implementeren. Het belangrijkste is dat het script op alle pagina's van de website zichtbaar is.

1. Ga naar /template/(your template)/index.php.
  2. Voeg het script in vlak voor de </body> tag.

Als de chat alleen zichtbaar is op uw voorpagina, moet u dit proces wellicht herhalen op alle zichtbare pagina's.

Als alternatief zijn er veel extensies voor Joomla die u helpen bij het toevoegen van JavaScript op websites. Hoe u dit doet hangt af van de extensie die u gebruikt, dus het is het makkelijkst om uit te zoeken hoe de extensie een script invoegt.

Zie je de chat niet?

• Vergeet niet je cache te wissen! In sommige gevallen wordt de website niet onmiddellijk bijgewerkt en heeft deze de functie 'cache wissen'.
  • Browsers houden ook een cache van websites bij. Probeer de cache van je browser te wissen. Zie hier de uitleg om dat te doen: Google, Safari, Microsoft Edge
  • Heb je de chat op een staging server geïnstalleerd? Het kan zijn dat de chat daar niet op ingesteld staat, neem in dit geval contact op met onze support afdeling.
  • Als niets van het bovenstaande heeft gewerkt, neem dan contact op met support.

Wat nu?