Support Algemeen Hoe voeg je vakantie-openingstijden toe aan je profiel

Hoe voeg je vakantie-openingstijden toe aan je profiel

Bijgewerkt: 12 juni 2023

Voordat je begint:

Label

1. Ga naar Weply profiel

Log in op jouw Weply account

2. Klik op Settings

Click on Settings

3. Klik op Chat

Click on Chat

Ga naar:

A. Individuele dagen toevoegen waarop je gesloten bent

1. Klik op Add

Click on Add

2. Type een beschrijving

Type a descriptive label

3. Klik op de kolom met data

Click on the date range

4. Selecteer de relevante data

Select the relevant dates

5. Klik op Apply

Click on Apply

6. Klik op Save

Click on Save

B. Dagen met afwijkende openingstijden toevoegen

1. Klik op Add

Click on Add

2. Type een beschrijving

Add a descriptive label

3. Klik op de kolom met data

Click on date range

4. Selecteer relevante data

LET OP:

Als je normaal gesproken gesloten bent op een of meer specifieke dagen van de week, hoeven deze dagen NIET ingevuld te worden als afwijkende data.

Als je bijvoorbeeld normaal gesproken in het weekend gesloten bent, hoef je alleen maandag tot en met vrijdag op te nemen in het datumbereik om ons te informeren over je gewijzigde openingstijden op die dagen. Als je de normale sluitingsdagen ook verwerkt in de nieuwe data, dan gelden je gewijzigde openingstijden ook voor deze dagen en verwachten uw klanten dat je op deze dagen dus geopend bent.

Select relevant dates

5. Klik op Apply

Click on Apply

6. Klik op de schuifknop om uw openingstijden in te stellen voor de geselecteerde data.

Click on the toggle, to set your opening hours for the selected date interval

7. Werk uw openingstijden bij

Ons systeem gebruikt een 24-uurs indeling.

Update your opening hours

8. Klik op Save

Click on Save

Voorbeelden

Connie's Bloemenwinkel heeft de volgende reguliere openingstijden:

Dinsdag t/m zondag 10:00-17:00 uur.

Elke maandag gesloten.

Tijdens de zomer is Connie's Bloemenwinkel gesloten van 1-8 juli, dat is van zaterdag tot de volgende zaterdag.

Connie is de rest van juli alleen in de bloemenwinkel. Dat betekent dat ze eerder moet sluiten.

Dit is hoe Connie's Weply-profiel is ingesteld:

Voor de dagen met kortere werktijden heeft Connie geen maandagen opgenomen, omdat ze op maandag altijd gesloten is.

Als ze maandagen had geselecteerd, zou Connie's Bloemenwinkel websitebezoekers informeren dat ze alleen op die specifieke maandagen open zijn.

Heb je hulp nodig?

+31 619 16 00 82

Bel ons, we helpen u graag!
Ma. tot dinsdag: 8.30 - 16.00
Vrijdag: 8.30 uur - 15.30 uur (GMT+1)

We streven ernaar om alle e-mails binnen 24 uur tijdens de werkweek te beantwoorden