Support Privacy en beveiliging  Weply toevoegen aan Content Security Policy

Weply toevoegen aan Content Security Policy

Bijgewerkt: 21 november 2023

Content Security Policy (CSP) is een HTTP-responsheader, een beveiligingsstandaard die is ontworpen om je volledige controle te geven over wie toegang heeft tot JavaScript, CSS, HTML en andere bronnen die op je website worden gehost. Het wordt door je webserver als header geleverd aan de browser van je gebruikers. Normaal gesproken beperken CSP-verklaringen het laden van scripts en stijlen alleen vanaf je eigen domein en goedgekeurde tools.

Als je een CSP hebt, moet je Weply toevoegen om het op je site te laten verschijnen.

Opmerking: Raadpleeg je webontwikkelaar, hostingprovider of wie dan ook die je website beheert om de CSP-instellingen aan te passen. Omdat alle servers anders zijn, kan Weply niet helpen bij het oplossen van problemen met CSP-fouten.

Weply toevoegen aan uw CSP

Voor standaard CSP, voeg dan het volgende toe aan je default-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat

Als je een strenger beleid hebt, voeg dan het volgende toe aan script-src, img-src en frame-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat

Heeft u hulp nodig?

+31 20 241 4973

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16.00 uur en
vrijdag van 09:00 tot 15.30

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.