GRATIS ACCOMMODATIE

LOKATIE KOPENHAGEN

MEERDERE POSITIES BESCHIKBAAR

VANAF NU

Klaar om op avontuur te gaan in het buitenland?

Pak je koffers en kom naar Kopenhagen om te werken in B2B sales in een snelgroeiende Internationale SaaS scale-up die in 2022 naar Nederland komt. Stap aan boord en maak de start mee van ons Nederlandse salesteam. We beloven je; je zult er geen spijt van krijgen! Je wordt goed betaald en wij zorgen voor gratis accommodatie in Kopenhagen.

Dus, dit is het geval

Weply is een Saas bedrijf uit Kopenhagen dat live chats ontwikkelt en beheert voor bedrijven die websitebezoekers willen omzetten in leads. Momenteel behandelen we meer dan 1400 live chats voor bedrijven in de Scandinavische regio en we zijn op een missie om dé toonaangevende speler in de wereldwijde markt te worden. We zijn actief in Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk en nu breiden we uit naar Nederland. Daarom zijn we op zoek naar iemand zoals jij! Plus nog twee collega’s.

Zeg hallo tegen je nieuwe team!

Op dit moment bestaat het Nederlandse team uit Duncan van Moll, die onze Country Manager voor Nederland is. Hij zal je naaste manager zijn en je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Naast zijn ervaring met Internationale sales en business development, is Duncan een ervaren padel tennisser, dus als je je racketsport wilt verbeteren, is hij je man! Daarnaast hebben we Tim, Customer Succes Manager en Erik, Jochem, Daan, Amir en Dominique die Growth managers zijn, net zoals jij gaat worden.

Dus, de vraag is, ben jij klaar voor dit avontuur en word jij één van onze nieuwe Nederlandse Growth Managers?

“Ieders ideeën worden gewaardeerd, en je kunt je openlijk uiten"

MARCUS LORENTE

“We plagen elkaar, we lachen veel samen, en bovendien hebben we een energieke werkplek”

SØREN LINDBO

“De dingen gaan heel snel, maar het is goed. Je voelt dat je elke dag vooruitgaat”

MAGGIE JANE MAGAARD

Over de rol

Als Growth Manager speel je een belangrijke rol in de groei van Weply en ben je het eerste contact voor nieuwe prospects. Dit doe je door deze te benaderen en telefonisch met ze in gesprek te gaan. Het belangrijkste doel van deze rol is om Weply te introduceren, de uitdagingen en de behoeften van de potentials te begrijpen en in staat te zijn om de voordelen en de waarde van ons product op een aantrekkelijke, enthousiaste en overtuigende manier te presenteren aan ondernemers of directeuren in het MKB- segment. Daarbij krijg je natuurlijk alle hulp van je collega’s om hier zo snel mogelijk in uit te blinken en je targets te behalen. De ideale kandidaat is een commerciële, ambitieuze, young professional met een passie voor sales en de tech industrie.

Kun jij alle vakjes aanvinken?

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Je hebt kennis en ervaring in sales
 • Je bezit over goede presentatie kwaliteiten en hebt een flinke dosis overtuigingskracht
 • Je hebt een competitieve mindset en bent ambitieus in je werk
 • Je leert snel, bent leergierig en een snelle werkomgeving past bij jou
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit en een enorm doorzettingsvermogen 
 • Je bent een avonturier
 • Je bent bereid om naar Kopenhagen te verhuizen

Bedoelen we echt gratis accommodatie?

Nou, natuurlijk zorgen we ervoor dat je een dak boven je hoofd hebt. Je deelt een flat met twee andere avontuurlijke Nederlandse vrienden die net als jij aan de slag gaan als Growth Manager. Je krijgt een eigen kamer in het appartement en de keuken en woonkamer deel je met je nieuwe huisgenoten. Je woont in het hart van Kopenhagen, dicht bij het bruisende stadsleven, met een ster bekroonde restaurants en cafés. En je bent waarschijnlijk al gewend om je op de fiets te verplaatsen, dus je past er eigenlijk zo tussen!

Hoe is het om bij Weply te werken?

De werkomgeving bij Weply heeft een relaxte sfeer waarin je je meteen thuis zult voelen. We lachen veel, geven ongelooflijk veel (air) high-fives en de maandag is net zo belangrijk als de vrijdag. De Weply'ers houden van gezelligheid en iedere maand is er wel een sociale activiteit. Je wordt onder andere uitgenodigd voor vrijdagborrels, pannenkoeken-vrijdag en onze editie van de Olympische Spelen, de Weply Games. En het allerbelangrijkste: je krijgt leuke, zorgzame en behulpzame collega's, die je graag willen verwelkomen, ondersteunen en je graag zien groeien in je functie.

Wat is het proces vanaf hier?

01
02
03
04
05

Solliciteer voor de positie

Online kennismakingsgesprek

Persoonlijk interview in Amsterdam

Als alles goed gaat, ga je in september 2022 naar Kopenhagen

Wij helpen je met alle praktische zaken, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het inpakken van je koffer en het voorbereiden op je nieuwe avontuur!

We zetten alles even voor je op een rijtje

We bieden 3 posities aan als Nederlandse Growth Managers.

 • We bieden je gratis accommodatie in Kopenhagen en een zeer competitief en aantrekkelijk salaris
 • Je komt te werken in een scale-up software bedrijf met ambitieuze doelen en een stimulerende werkomgeving
 • Je maakt deel uit van het Nederlandse sales team vanaf het allereerste begin 
 • We bieden de mogelijkheid tot deelname aan intensieve (sales) training om je alle (verdere) kneepjes van het vak te leren
 • Als je rockt, zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien en een leidersrol te krijgen
 • Wij zorgen ervoor dat je jezelf ontwikkelt en terugkijkt op deze beslissing als een van de beste beslissingen van je leven
 • Je zal werken in een kantoor in hartje Kopenhagen met een dakterras van 500m2 met uitzicht over de stad, waar we in de zomer vaak de BBQ aansteken en drankjes drinken
 • Lunch op kantoor
 • Vrijdagmiddag borrels

Als dit is wat je op dit moment denkt, dien hieronder uw aanvraag in. Je kunt Duncan ook bellen op +31611340020. We kijken ernaar uit van je te horen.

Uw gegevens


Uw sollicitatie